MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

RIBUT PASIR PELIK DI ARAB SAUDI!!!

RIBUT PAK !! RIBUT RIBUTAN SEH


Huhu tah nape nak kiamat gamaknye kot.. kali ni ribut pasir pelik sket kat arab saudi dah warna merah .. dulu stakat brown je.. ngeri seh.. Aku tanya diaorang staff kat sini diaorang cakap ni jenis ribut pasir pelik.. jarang berlaku cam nih.. what ever aku letakkan gambar masa ribut itu sedang berlaku.. seyes aku takut woo angin kuat weh gilo.. TAK LEH NAFAS TAPI POSE GAK TANGKAP GAMBAR UNTUK KORANG NENGOK...

Nampak gayanya kali ni ada album cover terbaru terbaik dari Saudara Azral haha.. rasa macam leh wat album baru ari tu album dinding ladang kurma... ni tajuk album baru aku tak tau, nengok la di nak komen apa. Jadi wahai peminat beliau di PERANTAU TIMUR TENGAH nantikan album baru beliau yang terkini di pasaran hak hak!!

Burung Embassy hehe.. gambar aku amik burung ni kesian seh .. burung ni memang lama dah duk embassy wat sarang.. so cian dia aku amik sket gambar sebab skarang tengah musim dia bertelur.. mujur anak anak dia tak lahir lagi tidak kesian bebeh. Nengok baik tak baik burung ni tak lari bebeh amik gambar hehe.


Antara scene di tempat kejadian.. huhu memang menakotkan jiwa raga weh anak bini semua tepon takut seh.. releks beb hehe mungkin ni nak bagi korang kenangan seumur hidup so nikmatilah walaupun ketika aku tangkap gambar ni memang tak leh nak nafas sebab debu dia gatal and menyakitkan tekak .. so halus mulus debunya.. kalau ada asma memang sah sah masuk hospital.


Pandangan dari bilik Duta Besar masa ni tengah nengok ngan Ambassador.. dia pun terkejot la sampai tinggal kerja menengok menda ni .. Walau apapun kalau WISMA PUTRA nengok ni tolong la bagi hardship posting weh... kalau tak bekalkan kami dengan topeng udara.. takda mau berkeruk paru paru kami dengan selut debu macam ni.. Yapeda leh tarik hardship post ini macam ... teruk tul.. seksa weh.. sape punya kerja duk menarik title hardship.

Nyat nyingsong matekaji sumarenyi sengggggggggggg!!!

3 comments:

perantau.timur.tengah said...

beb.. aku namakan album kedua aku..

lembayung oren..

antara lagu yang dijangka hits.. bernafas dalam pasir

Pak Chu Car (Apih) said...

Wakakaka.. wah wah leh tumpang tulis lirik ngan design kulit album deh haha

Anonymous said...

salam,

saudara, sy helmy.rakan azral di UM..juga mmber bisnes dia dulu.blh tak bg no contact dia. sy lost contact dgn dia.blh email saya kat emyrizal@yahoo.com..atau facebook:
mohd helmy rizal.
bantuan saudara diucpkn ribuan terima kasih.
jazakallahukhair.