MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

lepas je ujan......

Huhu kengkawan sahabat... toce toce kerana memberi peringatan suh update blog aku kepada CIk Ixora ngan Cik Angah yang tak henti henti mintak update ahaks.. yer la yer la aku akur ngan permintaan kowang.. hu.. ari tu aku tangkap gambar time ujan kan.. ni aku post plak gambar lepas je ujan.. ngah bumi basah basah lor.. so terimalah dari pakchu pokok lepas ujan.. (uh cam skema je ayat aku) kowang nengok je la sendirik.. haha!!


Bunge lenjan not bunga cinta lestary ahaks

Ermm jangan tak caya kat Arab Saudi ni takda bunga kertas.. ada tu.. but musim macam ni ada la bunge nanti musim dah panas gile haa takkan bunge adanya kat sini.. Hari ni je suhu yang dicatatkan ialah 41 Darjah Celcius.. fuh panas seh.. gilo nye nak kuar rasa cam dalam oven dah.. mandi rasa air kena masak .. uuuu dah musim panas upenye.. takpe ar at least jimat duit lektrik nak masak air panas.. buka paip je dah masak air.

Taman taman astakona...

Hoho gua amik plak gambar celah celah pokok.. ye ar aku kat Malaysia memang antu ujan.. orang tak main ujan aku main.. lagipun sini hujan leh kira ngan jari sebelah je.. so main la puas puas ujan.. Uuu kan best hari hari macam ni kat sini.. Kowang kat Malaysia doksah ar merungut ujan manyak ke apa.. hargailah hujan tau..

Terjulur lagik..

Tah i have no idea for what this is.. main sebat je aku nangkap.. keh keh orang pun naik heran nengok aku duk snap celah pokok la apa.. Uuu tak sabarnya nak balik raya ni.. nak pakai songkok senget cam upin ngan ipin.. pastu pow makcik pakcik aku duit raya (huh agak agak tahun ni diaorang nak bagi ke kat aku??) kepada sesiapa yang berminat menyumbang duit raya bolehlah berbuat demikian dengan mentranferkan sumbangan raya ke akaun maybank saya ahaha! bantulah insan ini gembira di hari raya..

Daun daun kebasahan...

Fakta: Memandang benda yang hijau dapat membantu memulihkan penglihatan kita, so korang yang kuat la nengok kaler seperti biru ataupu kaler terang yeh...


To Apek: Ni bukan kobis maaa...

Haha ni bukan kobis ke sayur ke ni bunge gak.. not sure la leh makan ke tak.. dia memang tumbuh cam ni..

hehe semoga kawan kawan yang mendorong jari jari ini menaip sesuatu setelah carta blogku berada di tangga terbawah list list blog korang so aku dah up sket baek punya.. so hari ni tak berapa sibuk sangat so leh ar amik sket masa update blog..

Kepada sesiapa yang tengah mengira telur ke awards ke ngan susun baju.. pindah umah baru.. ngah wat kajian sejarah.. ngah carik idea.. ngah periksa.. or tengah wat entry cintan cintan tu berusahalah.. aku sentiasa baca korang punye blog hehe.. so kawan kawan teruskan ganggu hidupku ahaks...

WAKATA GABANESE SANYO NOKIA ICHI SAMURAI SUSHI .... FUJITSU
(translate: semoga korang sihat slalu.. betol...)

12 comments:

Na Shari said...

Cantik pokok bunga warna merah tu....Gambar2 yang lain pun cantik gak...Boleh jadi jurugambar profesional ni...

Sulela said...

Whoaaaa...suke betul la nengok bunga cam pokok kobis tu. Cantik betul. Tu kalau boleh diterjemahkan dalam seni kait mengait (crochet) memang best la. Letak atas meja hiasan...

Bunga kertas tu...merahnyaaaaa!

Pak Chu Car (Apih) said...

hihi na.. hobby je na.. dah memang minat.. ermm just percubaan untuk gi foward ke depan lagik..

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe tau takpe.. bestkan merah sesangat hehe lain tanah lain hasilnya ahaks.. ermm haa su wat la kait kait nanti bagi kita satu hek hek

~Cinta Cukulet~ said...

aik baru bulan 4 dah fikir raya hehee....


cantik gambor semuanya..bunga kertas tu sangat la merahnya..tak pernah jumpa kat sini

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe eleh cinta ... dia tu lagi ar cite pasal raya siap jubah lubang lagik ahaks

m[i]era said...

cantik lorh bunga tuh..


terpegun skejap..

ngee

IxoR@ said...

Gambar2 yg segar....

:D

Pak Chu Car (Apih) said...

ngeee ngee hihi miera mari ngeee ngee .. megang ahaks

Pak Chu Car (Apih) said...

huhu lebey segar dari biasa lor ixora.. aku bukan tokey telur lor.. tokey gambau je

Rantong said...

Salam ziarah. Mungkin ini dapat membantu kita diwaktu gawat sekarang.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe rantong saya tak gawat lar.. stabil lagi