MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

My Munge: Munge yang cantik...

Hihi halowww... salam... pe khabar semua hope sihat je hari ni eh .. huhu aku hari ni agak bz sket ar.. takdan nak buka internet.. dah malam ni balik baru la bleh ilang kan tension write something kat blog.. huhu hari ni aku nak kabulkan permintaan wana coz dia mintak gambar munge.. so wana here is for u.. munge alots for u hehe..

Ho berbalik pada bunge.. bunge ni mempunyai tone kaler yang memang giler babaz menarik.. warna yang dihasilkan berupaya untuk buat satu karya yang simple.. tak caye leh nengok .. bunge tak selera pun leh jadi selera.. so slamat membaca and menengok.. and wana jangan juling eh hehe..


My Munge: Lavender Heartless...

Umm yang ni munge aku ubah sker coz kebanyakkan kelopak dah nampak layu la .. so aku wat wat macam ada lukisan sket la tak banyak.. coz bunge kena ujan dia layu sket.. aku jalan jalan so nengok ada la.. time musim sejuk ni kalau tanam bunge naik cepat.. kalau musim panas tanam kowang tinggal ranting je la jawabnya.. apapun aku try la gak guna teknik yang sebaik mungkin untuk lawakan ia.. tapi tak tau ar lawa ke tak .. korang punya komen?? so aku leh improve sket.. any idea?? actually aku rasa macam hampeh lak aku edit bunge ni.. macam tak kena je..



My Munge: Lady lilyput...

Ermm yang munge ni lawa sangat.. huhu tapi kecik je sebenarnya pokok dia cuma banyak munge.. yang ni memang kaler dia putih suci.. a bunch macam ni kalau hadiahkan ermmm memang best.. takpun masa candlelight dinner.. letak kat meja makan... bagi la awek korang ke pakwa korang makan dulu bunga ni sebelum makan malam sampei hehe..



My Munge: Lonely one...


Ni pokok bunge yang paling susah mengeluarkan bunge.. kira macam bunge tak subur la.. dah berhari aku nunggu nak tengok bunga dia ni je la pokok yang keluarkan bunger.. pokok ni memang satu je bunger kuar takda lebih sebab batang dia je yang warna green.. so aku kuarkan kaler floresent kat batang batang dia.. bunge ni takda daun.. so macam pokok cactus la lebey kurang.. stakan ni yang ni je yang keluarkan bunger.. adakah bunge ini species mandul.. takpe nanti aku cari bukti lagi yang mengatakan pokok ini produktiviti kurang.



My Munge: Good to be alive...

Munger ni actually memang susah nak tanam slalu mampos je.. tak tau nape sungguh manje.. daunnya leh tahan lebat cam bulu lar.. bunge agak ciput... Tak sesuai untuk dihadiahkan kat awek atau pakwe kerana terlalu banyak bulu ijau.. What ever ni untuk wana.. hehe nanti ada request orang lain aku wat la.. jangan pelik pelik sudah .. ooo ye next post kalau sempat aku akan update pasal hujan lak ... coz hari ni ujan and aku tak manyak iler shoot.. hoho.. kire aku main ujan untuk berkarya.. huuuuu... dah pening ni .. aser nak demam lak main ujan tadi.. tapi pueh hati la.. nanti aku post eh hehe..

Sekian saje untuk hari ni.. aku nak telan penadol.. rasew dah pusing gile kepala ni adeh.. thanks sudi baca... sayang korang sumer...

15 comments:

Signorina Syima said...

lawanya bunga.... suka yang lili tu..

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe syima.. lilitu saya bagi awak hehe cuker tak hehe

Signorina Syima said...

jauh sgt nak bagi pun...


pak chu dh tak berkunjung ke blog kita lama dh ni...

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe ish kita kunjung ni hehe alar.. cian dia hehe :)

elle said...

cantik bunga2 tu... (^_^)

~Cinta Cukulet~ said...

pak chu..munge-munge cinta takder ke?hehehehe

Pak Chu Car (Apih) said...

elle.. macih hehe amik satu bagi wak.. hehe

Pak Chu Car (Apih) said...

munge munge cinta ....oooo tah tak tau??? munge cinte tu apa.. sowy kita tak tau.. hehe

e n c h e k || CAMERA™ said...

nice pic
bunge2 pn comel2 belaka~


* kt mne skg??
nk pggil pe erk??
bro??

e n c h e k || CAMERA™ said...

nice pic
bunge2 pn comel2 belaka~

ishk2 kan dh nk demam
cpt mkn ubat


* kt mne skg??
nk pggil pe erk??
bro??

Pak Chu Car (Apih) said...

haha encek.. takpe panggil je apis la bro.. nanti kalau aku balik ke malaysia leh la meet uncle hussein wakaka..

Pak Chu Car (Apih) said...

enchek aku kat arab saudi daaaa

perantau.timur.tengah said...

aku rasa macam nak muntah baca ayat ko yang terkahir dlm posting ko kali nih.. hahahah... wuekkk...

haa kan dah kata dah... kikikiki..

ish mana pulak tandas nih..

Pak Chu Car (Apih) said...

haha lagi skali jeles tu wakakakaka..

Anonymous said...

[b]King Of Pirate Online[/b]

King Of Pirate is a fully 3D-designed multiplayer online game based on 5,000 years of pirate history.

In it, comical pirate characters and creatures travel the high seas and encounter intricate story-based quests,

wondrous cities and beautiful landscapes in their search for treasures fit for a king – or a king's ransom!

Though the excitement of ship-to-ship combat is a heady brew for newcomers and veterans alike,

many players take pride in their place among the community. Whether you seek to enforce the laws of the KoP world,

http://www.KingOfPirate.com





Tales of pirates private server
pirate king online private server
top/pko private server
private server
igg top
igg