MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

Road To Malaysia Yehaaa!!!!

PEMBERITAHUAN:PAKCHU NAK BALIK MALAYSIA RAYEWWWWW!!!!


Hehe korang kenal apa ni.. haha ni lah tiket flight aku balik nanti yes yes!!! dapat gak tiket balik... huhu raye ni balik lor.. huhu leh raya sakan.. ngeh ngeh!!! Cam tak tidur je nengok tiket dah purchase gile ar.. terbayang wajah wajah keluarga di kampung huk huk.. tak sabarnya turun kapal torbang nak kejor ke gate nengok mak abah aku!!! rindu bangat sama kamok..

Ngeh ngeh what ever pakchu tak pedulik dah pape di depan .. aku dah dapat tiket heheheheheh so tahun ni leh balik yezzzaaaaaa.... maka dengan ini bersedialah gerai gerai febret ku akan ku serbu untuk menikmati juadah yang kamo sediakan!! huhhhhh rasa nak titot je cepat cepat hari hari supaya sampai bulan 9 ni hehehehehe waduh suka bangat aku seh.. mau pulang ke Malaysia hehe

AKU ADA TIKET BETUL BETUL BETUL !!!!


20 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

tahniah pakchu...dapat jugak balik rayer..org kampung dah rindu tu hehehee

IxoR@ said...

Alhamdulillah.

Dah berapa lama Pak Chu tak balik Mesia? Mesti rindu nak makan itu ini....bestnya dia...

Raya lambat lagi...sabar sabar k.

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe haah cinta cukulet memang merindukan orang oarng dikampung serta mamak pun dah rindu hehe

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe pakchu kalau balik ni genap setahun ar tak balik hehe.. uiii mana leh tak sabar.. huhu kalau leh nak suh kapal terbang parking depan umah ehhe :P

miss GAZA said...

pakchu,
sapa nk balik ngan tiket maen2..
poyola pakchu ni.
:p

er,
jgn xcited sgt.
psanan dr pihak pnaja..
=)

arryani said...

Pak Chu

Slamat balik jugak...

Saya dapat tau, ramai msian yg kat Arab sana dah pakat2 beli tiket..Raya ni meriahlah Mesia ngan kepulangan org jauh semua...

Na Shari said...

:)

Semoga bersabar menanti saat kepulangan...

Mak abah mesti masak special raya ni coz anak kesayangan nak balik... :)

atty's said...

congrast ..pakchu..dpt raya bersama sanak sedara..

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe woo dah beli dah tu.. boarding pass je tal leh amik lagi miss gaza.. dah bayar ar tu.. malaysia punya lain lor.. saudi punye macamni jew.. ketas skeping aja..

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe yew arryani.. ramai orang malaysia balik tahun ni :) waaa ramai ramai balik meriah kan balai raya kampung.. jalan raya .. pasar raya yahooo

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe ya betul cik na.. hehe mesti mesti febret semua mesti ar hehe

Pak Chu Car (Apih) said...

1o q atty hihi.. raya raya nak raya huk huk rindu gile kat raya hihi

dilaOHdila said...

salam pakchu
dah balik malaysia ke
Mesti tak sabor nak jumpa keluarga erk

Pak Chu Car (Apih) said...

salam dila hehe huuh lama tak balik rindu ooo kat kampungku.. huhu.. rindunya kat semua.. huk huk..

elle said...

waaa... dh nk blk mesia ye... tahniah2! ehehehe...

msti brkepit gle2 dgn mak abh dia tu nt... =P

tropicana_gurlz said...

wah hapi tul pak chu..ok smga slmat smpai sni.kwn2 malaysia doakn ksjhtraan.tke k.

Pak Chu Car (Apih) said...

ngeh ngeh elle mesti ar kepit ngan mak abah oooo rindu betul nak sakat diaorang hehehehe.. :D

alar balik sebulan jew..hehe takpe ar leh balik syukur dah

Pak Chu Car (Apih) said...

macih tropicana_gurlz hehe.. ooo yew ar leh ar wat persiapan nak balik .. huhu bile nye nak puasa ni tak sabar tol dah ni hehehehe :)

Sulela said...

Ahahaha...dapat rasa la cemana seronoknya Pak Chu. Sampai setahun dah tak balik. Musti rindu tahap gaban ngan mak ayah dan sedara mara sume. Nanti jangan gelojoh lak makan itu ini...kekekeke

Pak Chu Car (Apih) said...

hek hek ye su gaban pun tak dapat melawan power rangers yang telah menewaskan godzilla.. rindu tahap banget karma peringkat spm pangkat 2