MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

Sambutan Hari Keputeraan SBP Yang di-Pertuan Agong, Riyadh, Arab Saudi

Wassup hehe.. pakchu datang lagi ngan tora boranya.. huk huk.. haa 5 hb hari tu warga kedutaan dengan warga Malaysia di sini bekerjasama untuk menjayakan Sambutan Hari Keputeraan SBP Yang di-Pertuan Agong, Riyadh, Arab Saudi tahun ni. Tahun ni dibuat secara gotong royong so some of Malaysians here berkampung di Kediaman Rasmi Duta Besar untuk memastikan acara ni berjalan lancar.. check out the photo hehe.


Ni masa time nak makan ar.. antara rakyat Malaysia yang hadir.. musim ni tak berapa ramai sangat yang datang because ada diantara Malaysians yang gi wat umrah pastu musim panas ni banyak diaorang gi bercuti ar coz Arab Saudi ni tak selesa duduk time ni panas sungguh. What ever kepada yang datang thanks for coming dan memeriahkan majlis.



Hehe dua orang budak nakal yang cuba melakonkan aksi nakal pada hari tersebut haha. Budak kat depan diaorang baju hijau tu lagi kusyuk dari diaorang hehe malu tol.


Ngeh ngeh pakchu cuba posing ala ala sedang memasak haha.. takda je saje posing jew sebab dah mandi and salin baju hehe kalau tak mau bau ayam duk dalam dewan solat hehe. Tapi berjaya mempow 3 ketul peha ayam lalu dengan pantas dimasukkan kedalam perut.. kira sendawa bau ayam gak ar hehe.


Hehe ni la my bos.. Duta Besar Malaysia di Arab Saudi.. masa ni time lepak lepak .. ada orang minum jus watermelon.. tak silap my bos minum sirap bandung.. uii takpe snap gambar bos eheks. Masa ni bos baru je turun coz tengah wat report hehe.. Takpe keep up the good work bos!!


Aaaa ni la princess pada hari tu baby Zahrah hehe.. anak kepada salah seorang budak nakal kat dalam dewan tadi pandai ar korang cari tak pun nanti dia ada komen ar jap agi ehehehe.. masa ni tak silap aku Zahrah tengah nengok si Amin makan nasi terliur budak ni.. tapi yang poyo nye babah dia siap cakap kat baju anak dia tu I Love My Daddy haha si zahrah terus wat muke cebik wakakaka !!

What ever thanks to all Malaysian yang hadir hari tu .. macam macam makanan ada.. hehe yang penting semangat Malaysian di sini bergotong royong merapatkan lagi silaturahim antara kedutaan and also Malaysians here in Saudi.. hope lepas lepas ni leh ar lagi eh kita wat aktiviti macam ni lagi (leh makan free). ngeh ngeh

4 comments:

perantau.timur.tengah said...

hahahahaha...

ye aku akan komen... pandai betul ko amik gmbr Zahrah yer.. suke benar sedara mara dia.. hehe

haha siot je budak baju hijau tu memang bagus betul khusuyuk.. si muchdieni la kacau aku baca yaasin tuh.. haha.. anak sapalah budak baju hijau tuh.. bertuah betul mak bapak nye...

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe wakaka dah agak dah mesti dia yang first komen wakakakaka :) much kalau ada anak perempuan tu lama dah booking budak laki tu haha

~Cinta Cukulet~ said...

comelnya baby tu hehe

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe cc yew comel and montel ahaks ..