MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

Entry Arggggghhhhhhhh!!!

Eiiiiiiii.. arrrrrrrrrrrrrrrrrr... uuuuuuuuuuuuuuuu... cisssssssssss... puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Arghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Ugrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!


Adoiiiiiiii

yaiiiiiiiiiiiiii!!!!

Tazmania devil sedang bertarung dengan tentera kertas di pejabatnya.. adakah beliau dapat menyetelkan tentera kertas yang semakin memenuhi biliknya.. atau pun perlukah dijual ke kedai kertas berhampiran... adeh pakchu semakin "Happy" dengan kehadiran kertas kertas ini ataupun leh juga dibuat jet kertas dan dibaling kepada sesiapa yang melintas di hadapan pintu ini.. Argghhhhh apa semua ni ... tolong tolong.. kawe bukan peniaga kertas..

Teryata kehadiran ini tidak dapat dibendung lagi.. kini terdapat anasir anasir jahat sedang berkeliaran di sekeliling ruang udara pakchu uiiii amma apppaaaa !!! curry curry papadam!! Teringin mengeluarkan perkataan ni haha !!!

ARGHHHHHH!!!! WAK LU!!!!

Huh lega sambung keje balik.. hehe korang tu dah dah ar baca aku dah puas hehe!!!!

24 comments:

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg kenduri kt blog gua beb..
FOLLOW skali baca doa pun xpa kasi berkat..

Gua nk bgtau..kategori entry lu ni mmg lucah

Mohd Nasri Md. Nasir said...

pelik je sound effect tu..hehe

Pak Chu Car (Apih) said...

haha firdaus haha.. wat mu nak kelik je entry aku deh hehe

Pak Chu Car (Apih) said...

ngeh ngeh tau takpe saje bagi korang gatal nak klik wakakakakak !!!! yebaaa terkena dua dah lagi lagi sapa mau kena haha

IxoR@ said...

Eiiiii bersepahnya...

Pak Chu perlukan pertolongan Ixora... ? I can be your assistant!

:P

Pak Chu Car (Apih) said...

haha sepah kan arggahhhhhh ramai ramai argahhhhhh cakit kepala pakchu cam ne nak suson balik hehe :) oo jadi assistant ok ok leh.. sukarela tau haha !! bayar tak mampu ar

Angelosanora said...

eui .. ixora nak tolong pak chu kira oklah tu..

Pak Chu Car (Apih) said...

tu ar bagus tol ixora ni haha

queensyams said...

Syukran..jemput mkn2 kat my blog jugak..follow lagi bagi..mabrur

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe ye queen hehe wah banyak kenduri eh hehe :) wokey teh tarik satuwww

arryani said...

Pak Chu wei,

G jual kat surat kabo lame jek la menda2 tu...buat sampoh jek...ngeh3X

Pak Chu Car (Apih) said...

haha bley bley memang nak jual pown hehe. arryani ko amik lori bawak sini angkut eh hehe

Sulela said...

Pak Chu lepaskan tension ke? Bak mai sikit kertas2 tu...nak wat roket gak...kekekeke

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe su haha dah wat pun.. ada 16 roket pelbagai bentuk kesemuanya. semuanya didatangkan berasingan eheks

ASE1 said...

ish , nie kes serabut dgn kertas atau tension dgn keje . sabar Pak Chu , bawa bertenang !

Pak Chu Car (Apih) said...

ASE1, saya sungguh gumbira wakakaka

miss GAZA said...

macam-macam...

=)

~Cinta Cukulet~ said...

meh sini kertas tu..nak gi kitar semula hahaa

Y@ZeD@ said...

xpe2, next week kann bos takde balik msia, so harussss la kite berjimba gitu..!! ahakssssss

semua ambassador takde apa kata kita buat party??? hikhikkk

atty's said...

blogwalking..salam.tuan umah

Pak Chu Car (Apih) said...

yezzaa miss gaza jangan ingat saya ni lucah haha

Pak Chu Car (Apih) said...

haha cc gak bagus.. aa amik ar.. sile sile kitar semula untuk masa depan anak cucu kita hihi

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe aida wakakak tau takpe .. aku dah sediakan program berganda ganda untuk sambutan kekosongan embassy ahahahha.. weh shoping mall suda bukak apa lagi serang ar aida

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe ala ala atty anak sape ar ni jalan jalan walk walk ar;