MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

Survey: Hehe Mana Satu Korang Suka...

Umm hari ni pakchu nak promote dreamcastle studio lor.. hehe pakchu just try edit gambar yang pakcu curi dengan permisi dari tuan tanah En. Fendy ni hehe.. So ni sahabat baik pakchu freelance photographer gak ni .. so pakchu tolong suka suki edit gambar dia ahaks.. so mana satu korang suka eh bagi komen...



Gambar Asal dari Bro Fendy.. gua copy dulu...

Edit 1: Ala ala 70-an hehe vote vote..

Edit 2: Pakchu idupkan semua bunga bunga kenangan diaorang ni.. hehe

So pakchu minta pendapat korang ar eh.. so nanti pakchu leh colaborate dengan Dreamcastle Studio for our new artworks hehe sapa sapa nak tawen leh je call fendy.. so dont worry gambar korang tak cantek pakchu ada editkan hehe... dont worry eh babeh..

So mana korang suka sila vote untuk we all improve photo kahwin hehe

18 comments:

dLa said...

due2 dla ske.
due2 cntek!! :)

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe ermm suka eh macih dila :) tapi cendul tak ske eh cam ingus hehehehe

IxoR@ said...

semuanya cantik je..lg cantik klu amik Ixora jadi model...kihkihkih!

~Cinta Cukulet~ said...

haha dua2 cantik tapi lagi suka no 1..klassik hehe

Pak Chu Car (Apih) said...

ye tak ye gak eh hehe.. ley ley amik ixora .. ngan cik abang ixora eh hehe

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe thanks cinta cukulet ahaks.. leh leh bagi idea kat Fendy wat photograph dia nanti

Sulela said...

Ummmm...suka yang second edit tu. Cantik gitu...hehehe

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe macih sue.. untuk orang kahwin kan ... kena la bagi kenangan dia tu indah.. tidak baik tangkap sendiri gambar hehe

Fariza Fauzi said...

kekeke~ sume tak cantik. lalala!
tak ah cantik2.. sume cantik.. letakla rainbow lg chun!~

Pak Chu Car (Apih) said...

gambar kahwin mana la ada orang nak letak rain bow,,, tengok la backgroud tu apa.. hehe

joegrimjow said...

buat suasana malam
nanti nak baljo la teknik2 ni semua
okea/
buat kelas
hoho

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe yer la joe.. malam ada.. but tu fendy edit lor.. leh blajar ngan fendy la.. aku make up background je.. touch up face tu fendy punya kerja.

Na Shari said...

Yang ala-ala 70 an tu nampak klasik...so, vote for edit 1...

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe thanks na for voting ahaks

Angelosanora said...

cantik yg no 3.. nampak fresh ... cam ader life.. no 2 pc.. ok nice retro .. untuk sedikit kelainnan,... excellent.

Yuna@Fah said...

suke no 1...klu wat pemandangan kt pantai mesti lg cantik..hehehehe

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe ye ye.. ahaks :) bley bley akan dibuat

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe thanks nora ehehe rajin rajin ar komen eh hihi