MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

Cerita Tentang Api...

Wohoho wassup bro dan bra huhu.. sowy lor pakchu baru ada masa nak hapdate sket.. maklumlah hambe telah balik bercuti di Malaysia sejak sekian lamanya.. hehe so ada la manyak gambar pakchu tangkap kat mesia.. nanti slow slow pakchu hapdate kan..sorry sangat lama menyepi bukan nyampah kat korang yeh. So next citer pasal tangkap gambar api.. huhu.

Kecik-Kecik jadi kawan, suda besar jadi lawan... Api sering dikaitkan dengan bendalah yang tak elok.. hoho cam api neraka.. dendam... semut api tak masuk keh.. emm so hari tu tengah my Bonda tengah bakar tempurung sompat la jugak aku amik sepam dua gambar uhuhu so nengok le dua tiga keping ni dulu huhu


Api Api oh api



Api Agiws...sonok nengok time gambar dia mengibarkan kepanasannyew.. cheh

So gambar api ni semua ni suh bakar sawang dalam blog ni huhu.. so aku hapdate ar niw.. kepada caci maki yang aku terima dari kengkawan hahaha sebab lama nyepi aku mintak mahap eh.. dari jalan sentul ke jalan liku bangsar tau.. anyway dah winter sini sujuk sikit la.. huhu and panas panas upenye aku demam hari niw.. soure tak kuor.

6 comments:

atty's said...

salam ziarah..

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe atty's salam kembali :)

IxoR@ said...

mendalam maksud entri pak chu kali ni....

selamat kembali berblogging....

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe dalam wooo.. gali gali haha

dilaOHdila said...

Salam pakchu
nature lah best
prop tak yah jauh2...belakang rumah pun boleh hasilkan yang baik kan
shuntek.................

Pak Chu Car (Apih) said...

salam dila..

semua leh sebenarnya even tempat kotor pun kalau pandai jadi lawa.. bak kata orang indah khabar dari rupew