MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

Goodbye Mr. Perantau Timur Tengah


Sepotong kek buat tatapan Encik PTT


23 Disember 2009 yang lalu opis pakchu telah kehilangan sorang lagi pegawai, rakan karib, rakan mengumpat, rakan gosip, rakan sudut menempah maut (sila rujuk post sebelumnnya) tak lain tak bukan Encik PTT (Perantau Timur Tengah) yang dah tamat tugas kat sini ... so kiranya dia berada sini dekat 2 tahun.. So to PTT sila la nengok gambar makan hari tu eh.. malas nak upload gambar En PTT manyak manyak karang ada yang emo lak tak makan 5 hari hihi. so hari tu gak ada harijadi baby zahrah yang ke setahun...


Baby zahrah tak abis abis makan je dan mood terlalu gumbira hendak meninggalkan Arab Saudi niwh.. ingat u lahir kat sini tau...


To encik PTT haha.. jangan kamo rindukan lagi ayam ayam yang lazat ini kerana pastinya kadar kolestrol akan kembali tinggi.


Kek lagi la Encik PTT




Fresh Strawberry from saudi ahaks buah plum pun adew slurpppp


So ini je la termampu buat meraikan Encik PTT.. kami semua takkan lupa jasa serta tenaga yang dicurahkan semasa berkhidmat di sini.. so masa depan kamu lagi cerah agiw dong.. terus terus saja usaha yok.. ahaks anyway good luck pada anda.. kami semua merasa kehilangan Encik PTT di bumi sendiri.. jangan bimbang pasal CRV kerana kami pasti akan menggunakannya ahahahah :D so satu dunia sedang baca cerita perpisahan ini huk huk.. anyway dont forget my hadiah..

9 comments:

dilaOHdila said...

salam pakchu
photog pakchu clear gler
sedap mata memandang.

** berpisah bersua menjadi satu adat dalam kehidupan. Moga keceriaan sentiasa menggamit jiwa...

champrok said...

hehe dila.. yup kenangan itu membawa kita satu hidup yang bermakna

uncle pet..!! said...

sian ko apih.. meh blik meh.. ahiksss..

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe tu la pet.. huhu ko pun aku tak nyempat nak jumpe pet... kesian kan aku

uncle pet..!! said...

tu la ko.. blik aritu xnk msg aku..
kire nk g nembak je.. sedih aku.. uhuksss..

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe pet jangan ar bersedih.. aku akan jumpe ko. .nanti kita makan ayam panggang sama sama eh .. ala alala..

afzainizam said...

Salam Maulidur Rasul dari kami:
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ziarah kami ke blog entry anda tanpa di undang...
Moga dengan cara ini kami dapat mengiratkan silaturahim kita bernama insan...

Salallahu ala Muhammad
Salallahu alaihi wassalam

Selawat ke atas-Mu Nabi
Sejahtera ke atas-Mu Rasul

Akhlak yang terpuji
Kau contoh yang tertinggi
al Quran dan Hadith
Itu peninggalan mu
Rasulullah..
Kami menyintai mu

Sungguh mulianya pekertimu
Sinar bercahaya di wajahmu
Kaulah Nabi kekasih Allah
Kau jadi insan pilihan

Demi umat rela berkorban
Jiwa dan raga kau taruhkan
Demi Tuhan kau tempuhi
Dugaan dan cabaran

Ya Rasulullah
Tika mula kau menerima wahyu
Hatimu resah tiada menentu
Khadijah mengukir kata-kata
Bahwa kau Rasul buat seluruh umat
(Bahwa kau Nabi buat seluruh umat)

Bila kau hampir memejamkan mata
Lidahmu basah menyebut ummati
Kasih sayangmu tak bisa digambar
Hanya selawat pengikat kasih

Pak Chu Car (Apih) said...

salam ...

semoga ikatan bloggers bertambah erat :)

Anonymous said...

Pis,

terharu aku pis melihat blog entry ko yang nih.. sumpah aku tak tahu pun ko buat nih.. selepas 2 tahun baru aku baca pis..

hehe tq bro

azral