MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

Ramadhan Kareem....

Alhamdulillah bulan penuh berkat datang lagi.. Ramadhan ehehe waaaa time sampai Ramadhan je mesti lor teringat kat Malaysia huhuhu... musti best best kan kat sana.. sini kehidupan start Malam.. siang semua kedai tutup coz Pak Arab ni siang dia titot.. Malam lepas terawih kedai akan start buka sampai waktu sahur.. so merayap sakan la malam.. huuuu smalam habis gak dalam 5++ beli koleksi barang antik ahaks. Ngeh ngeh dapat gak aku pow tokeh tu dibulan pose diaorang ni tak leh nak tipu doseeee.. bulan lain leh tipu customer ahaks :)


Sign Board Puasa yang perlu dipatuhi

Dan smalam aku ngan Abang Perantau Timur Tengah duk makan burger kat Taxi Steaks and Burger... wah puas hati dapat roti yang gebu cam bantal.. ahaks muke pun dah sayur gile time tu last-last lepas subuh aku tidur bangun gile punya awal kul 10.30. Ahaks kesimpulannya bulan puasa memang slalu terlajak perahu lor.. Tapi takpe je stakat kul 10 lebih sampai keja tu kira ok la tu bulan puasa.. coz masa kerja di Arab Saudi ni dari 10 pagi sampai 3 petang leleh woo 5 jam je keja (baik tak yah datang ) ahaks.


Erkk comform ke kedai ni tak berfungsi ahaks :)

So kepada semua sedara mara , kawan kawan, sahabat hendal beskal ku sekalian ahaks .. selamat menyambut puasa eh.. jaga makan minum kata kata serta tutur cara.. semoga semua mendapat keberkatan.. jangan puasa je ahaks gi la terawih tu :) buat 8 pown ok kan ... amik berkat ahaks... So rindu korang semua ar... tapi aku balik time raya so takleh ar kawan kawan nak pow aku berbuka puasa.. alangkah afdalnye korang jemput aku datang beraya umah korang kerana kedatangan aku pasti akan memeriahkan lagi majlis korang kan kan kan...

so tugguwwwww gue balik!!!

18 comments:

UnCLe pEt.. said...

ahiksss.. mcm2 dowh ko apih..
krm slm kt "dendang prantau timur rgh.."
pe2 pn slamat brpose ek..
kang blik raye t msg aku k..
samekom.. ;p

IxoR@ said...

Balik raya eh...

Mesti dah lama tak balik....

Salam Ramadhan....

perantau.tt said...

uiks.. buat uncle pet.. salam mu ku sambut dgn waalaikumus salam wbt... selamat berposer jua buat mu di sana.. wakaka.. adekah kita saling mengenali.. emmmmm.....

apis.. bile ko update blog.. ? hahah

pe pun tabik spring buat apis yang telah berjaya membuktikan kenjantanannye dgn membawa kereta pi balik riyadh-jeddah tanpa tukar driver... huhuh

Y@ZeD@ said...

wahhh, balik raya msti best kann?? eh, ko nye majlis lepas raya kann??

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe pet musti musti aku msg ko pet.. lu kan pet gua ahaks :)

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe huuh ixora balik rayew ahaks :) betul betul betul ixora tak mo kirim papew kew

Pak Chu Car (Apih) said...

cik perantau saya memang jantan hahaha :) 10 jam + 10 jam secara solo dengan kelajuan purata 190 Kmj telah membawa semua ke riyadh - jeddah - riyadh.. tapi pagi tu rabak gak kat office tido ahahahaha :)

Pak Chu Car (Apih) said...

waaa waaa waa cik aida hehehe .. mari mari mari :) balik raya tak taun ni eh?

UnCLe pEt.. said...

prantau t.t.. kite xknl pn la..
kenal sini2 aje, tu sbb mat pih ni.. ahaksss..
aku dh link dh pg ko+wfe ko.. bg rmai kngkwn..

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe uncle pet memang bersifat universal da riots ahaks :)

Angelosanora said...

salam ramdhan rindu mesia banyak makanan kat mesia macam pesta makanan. hu mesia best.

Pak Chu Car (Apih) said...

huhu nora awak kan pandai makan ahaks :)

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

salam ziarah..
ana antara 13 arab celup (peng'komen') haha.. ntah pape ayat..

ramadhan kareem.. awat sume balik malaysia raye ni.. isk3.. bukan ke negara org lg best :D

miss GAZA said...

salam pakchu..

slamat berposa yah!
moga ramadhan kita kalini lebeyh baek dr sblm2nya..
ramadhan kareem~


hehe
dah pose brapa dah ni baru nak ucap..
=P

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe kalau lama lama duduk berasap gak punggung nak rasa duk kat mesia hihihi :)

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe miss gaza ahaks toce toce syukran :) hehe takpe lambat ke cepat ke kita tetap berpuasa sampai la cukup eheks

Angelosanora said...

samekom, pak chu, salam kemerdekaan ...

Pak Chu Car (Apih) said...

W salam... nora salam kemerdekaan juga :)