MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

7000 sudah...



Tup tap aku duk tido dan menyemakkan sawang dalam blog ni dah sampai 7000 udah.. aiyooo sesuatu yang tah pape ngan takda apa nak update nye hahaha.. :P

Al kisahnye hari ni aku dah kembali membukak kembali blog ini. Skarang dah musim sejuk di riyadh dalam suhu sakatnye antara skarang ni 8 - 21 celcius. Hari ni ketika menaip ni masih lagi kesejukan langit ada gelap gelap sket maybe mau ujan. kalau dah ujan ni rasanya mau juga drop lagi ni. Pape pun life must go on makan tetap makan minum tetap minum mandi tetap mandi.

Pada tahun ni harapan hendaklah di senaraikan dan dilakukan.. tak mau aku lagi menoleh kebelakang. Banyak susunan rancangan telah aku buat. Terutama skali dengan partner aku dari Arab Saudi. Kami akan merancang untuk membuka sesuatu yang baru dekat malaysia (arab mari maaa) InsyaAllah kalau menjadi menda ni sure lepas ni aku letak jawatan kowt hahaha.. depends.. yang penting aku nak sambung belajar. Itu niat aku dari dulu lagi .. bukan tak dapat tawaran belajar tapi ketika tu adik-adik aku tengah nak belajar gak. So bagi peluang untuk adik adik aku ni belajar dulu pastu skarang Alhamdulillah adik aku no2 dah kerja ngan TNB dah engineer electrical skarang.

Yang no3 skarang tengah sibuk ngan businessnye sampai mak aku cakap dia tidur pun peluk duit.. Aiya adik abang mintak sket boleh kaaa? hehehe tapi takpe rezeki adik adik aku yang penting aku dapat tengok adik beradik aku berjaya. Abang ko ni hanya mampu tumpang gembira saja... abang ko ni tak mintak sesen pun duit korang.. walaupun abang bagi duit banyak kat korang masa korang nak belajar tapi tu untuk korang ... Apa yang korang bagi abang untuk tahun ni kejayaan korang tu dah cukup buat abang ko ni. Jangan cakap aku garang ke apa ke.. sebenarnya aku garang sebab nak korang jadi orang berguna...

So kepada kawan kawan aku yang lain hopefully balik ke Malaysia bercuti ke apa ke nanti aku mau jumpa korang lah. Lost contact hanya berhubung dengan Fesbuk saja. Kepada yang melawat blog ni thanks coz menyokong tiada pos dari aku selama beberapa bulan ni.. *Tulun aku sibuk sangat + serabut* banyak je citenye tapi takda masa aku nak nulis.

" PENGORBANAN MEMERLUKAN KITA MELEPASKAN SESUATU YANG BERHARGA"

2 comments:

dilaOHdila said...

welcomeback bro.Moga tahun bari ni memberikan seuatu yang terbaek buat mu, amin

Pak Chu Car (Apih) said...

wahahahaha ada dah ada dah sudah muncul pun pengomenku heehehheheeh