MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

SALAM MAAL HIJRAH AND HAPPY NEW YEAR!!!

Salam Maal Hijrah wat semua yang beragama Islam dan Selamat Tahun baru pada yang bukan Islam.. Now Riyadh musim sejuk ya amat.. gila gila sejuk tapi sayang takda salji lah bebeh.. ahaks papepun aku akan update blog aku so kepada korang selamat menyambut tahun baru semoga azam dan cita-cita korang tercapai.

Tahniah kepada Saudara Azral yang mendapat cahaya mata yang pertama seorang puteri hehe aku tak upload lagi gambar anak dia coz tak minta lagik.. pape semoga murah rezeki and melimpah kebahagiaan dunia akhirat.. Kepada yang akan melangsungkan perkahwinan tahun ni selamat pengantin baru deh!! yang belum tu terus teruskan lah usaha murni korang eheks..

PAK CHU CAR....

4 comments:

zeela zaynal said...

salam...

hi there! lama tak dengar cite?? terkejut gak ttiba tgk pic ko kat riyadh..?? dah brp tahun kat sane??

perantau.timur.tengah said...

oi mana tak approve aku punye comment sajlah lah tuh.. haha

speku betul ko nih.. adegan adeh2 ngan pak adnan ko la.. haha.. sakit ohh urut... angin banyak.. huhuh

perantau.timur.tengah said...

abis jambu la buat muka camtuh.. haha ngan mata terbukak luas.. haha.. kutuk.. secukup rasa.. huhuh

Pak Chu Car (Apih) said...

Wahaha haah hehe.. Yer la lama tak dengar berita la beb.. aku dah poei jauh dah ni.. mana nak dengar berita ahaks.. baru 6 bebulan