MASA SKARANG

BLOGERS MALAYSIA

BlogMalaysia.com

AWARD

Emm still Upgraded

Im in the Rank of 94 most top Famous Malaysian blogger


Pencapaian UPSR tahap lapan yang berjaya dicapai

Ehehe hari ni pakchu saja gatal gatal nak nengok rank kat Malaysian Most top 100 Blogger tup tup pakchu dah rank 94 yehaaa best tul... Yallah Yallah Karban here i go!!!

So untuk semua yang menyokong thanks manyak manyak.. so InsyaAllah pakchu terus la update cuma skarang tak banyak isu sangat la.. kalau ada pape pelik nanti pakchu masukkan la dalam ni. Emm wah tak sabar wooo nak balik mesia.. rindu mesia ku....

What ever aku still baca lagi blog blog korang tak kurang juga yang aku terjah blog diaorang hihi.. ok want to chow.. minum teh.. dahage lak weh.. musim panas yang meletihkan so harap harap musim sejuk akan datang terpower terbaik dari ladang... huhu rindu gile musim sejuk...







12 comments:

Na Shari said...

Alhamdulillah...Teuskan berkarya... Cahiyok!Cahiyok!

p/s: Insyaalah 22 July-3 August saya akan menunaikan umrah bersama suami dan keluarga :)

Pak Chu Car (Apih) said...

Na hehe bagus bagus :) aa selamat menunaikan umrah semoga mendapat umrah yang mabroor :)

atty's said...

bagus..teruskan usaha..rajin apdet

Pak Chu Car (Apih) said...

ehehe atty ni kira paling malas dah ni hihi .. rajin je gi blog orang haha :)

UnCLe pEt.. said...

apih ooo apih.. jom p bali.. hakhakhak..
pa2 pn thniah kt ang..

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe tu la dekat setahun aku nunggu nak masuk top 100 ni huhu berbaloi gak hehehe.. pet meh gi bali pet

IxoR@ said...

Kira orait la tu....

teruskan berblogging!

Pak Chu Car (Apih) said...

ehehe thanks ixora.. ixora pown hihi

Sulela said...

Pak Chu, bukan senang nak dapat ranking ke 94, kan? muahahaha. Pak Chu hupdate la banyak2. Mana tau nanti jadi top ten lak...;)

Pak Chu Car (Apih) said...

hehe top ten su ahaks mau amik masa bertaun hihi :P

khair said...

sioott aku tengok lubang idung kembang sampai boleh buat u-turn kepala keretapi hahhaa.....

Pak Chu Car (Apih) said...

tu ar tak dapat dibayangkan en khair bertapa besornye lubang idung saya ketika ini yezzaaaaa!!!!